Deze organisatie is niet meer actief
Organisatie

Stadsdorp IJburg

Informele groep

Stadsdorp IJburg bestaat niet meer. Ga nu naar "Doe je mee'.


--------------------------------------------------


Stadsdorp IJburg is in 2014 vanuit de FlexBieb van start gegaan met als belangrijke doelgroep de IJburgse senioren. Overigens zijn jongere bewoners ook van harte welkom zich aan te sluiten!


Het hoofddoel is mensen op IJburg met elkaar te verbinden: samen activiteiten ondernemen, eigentijds nabuurschap, elkaar ontmoeten.


Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar ijburg.stadsdorp@gmail.com


Stadsdorp IJburg richt zich op: met elkaar dingen doen, samen activiteiten ondernemen in (vrienden)clubjes, elkaar diensten aanbieden en ervan profiteren (op basis van wederkerigheid).


De clubjes/groepjes. Samen dingen doen? Denk aan samen eten, samen naar een museum, een leesclub, samen naar de film, wandelen, sporten, breien enzovoort. Als je een idee hebt, doe een oproep via onze website en mensen kunnen zich aansluiten. Zo’n groepje zal zich als vanzelf ontwikkelen, niets ligt vast en alles is mogelijk. Er is geen bureaucratie, geen hiërarchie, geen rechtsvorm en geen betaald lidmaatschap.Stadsdorp-Trefpunt in de FlexBieb.


De thuisbasis van Stadsdorp IJburg is de FlexBieb aan de Talbotstraat 46. De Flexbieb stelt de ruimte beschikbaar.


We treffen elkaar regelmatig aan de grote tafel bij de FlexBieb. Altijd is er koffie/thee. Soms zijn we met weinig, andere keren is er meer aanloop. Maar steeds is het gezellig.


Het Stadsdorp-Trefpunt is op elke 2e maandag en elke laatste donderdag van de maand tussen 15.30 en 17 uur in de FlexBieb.

Vraag en aanbod. Via Hallo IJburg kan ieder oproepen doen of iets aanbieden. Iedereen heeft wel iets te geven én te vragen. Bijvoorbeeld hulp.Stadsdorp IJburg is volop in ontwikkeling. Er is van alles mogelijk. Ook zin en tijd om daaraan mee te doen? Meld je aan. Iedereen is welkom!

Deel dit: