Bericht

Fietsen wordt beloond!

Geplaatst op 23 juni 2021, 16:12 uur

Aanstaande vrijdag, 25 juni, gaat de Piet Heintunnel voor 15 maanden dicht. Er zijn verschillende acties in het leven geroepen om hinder voor omwonenden zo veel mogelijk te voorkomen. Eén van deze acties is fietsstimulering door middel van een leuke fiets app.

 

Fiets pakken = punten sparen 

Met de gratis fiets app Toogethr Cycles spaar je punten voor je gefietste kilometers. Deze punten wissel je vervolgens in voor een welverdiende beloning in de in-app webshop. Denk hierbij aan bonnen voor Bol.com, Zalando, Bijenkorf, leuke bioscopen, lokale restaurants of een donatie aan een lokaal goed doel. Hoe meer je fietst, hoe groter je beloning!

Het is een kwestie van aanmelden via de registratiewebsite fiets.pietheintunnel.nl en daarna de app downloaden en gebruiken tijdens fietsritten. Voor de échte fanatieke fietsers staan er in de app ook meer dan 15 persoonlijke challenges klaar, die je uitdagen net die extra kilometer verder te trappen.

 

E-bike proberen

Ben je benieuwd naar een e-bike en wil je rijden op een elektrische fiets zelf een keer ervaren? Dan is de e-bike probeeractie iets voor jou. Je probeert een week lang een e-bike uit voor maar € 10. Je haalt de fiets op bij een van de deelnemende fietsenwinkels of andere uitgiftelocaties en spaart met de Toogethr Cycles fietsapp punten tijdens het rijden voor een welverdiende beloning. Niet alleen tijdens de probeerweek, maar ook voor de ritten die je daarna op je eigen fiets of aangeschafte e-bike maakt.

Meer informatie of je direct aanmelden? Klik op de onderstaande link.

2 afbeeldingen