Activiteit

De Amsterdamse Pubquiz

donderdag 6 oktober 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Weet jij alles van Amsterdam? Hoeveel keitjes liggen er op de Dam? Wat is een drijfsijs? En waar komt de naam Warmoesstraat eigenlijk vandaan?

Als deze vragen een belletje doen rinkelen, dan is de Amsterdamse Pubquiz iets voor jou! Deze quiz wordt vanaf 2022 jaarlijks georganiseerd om zo toe te werken naar de 750ste verjaardag van Amsterdam in 2025.

Tussen 1 en 15 oktober vindt deze pubquiz plaats op ruim 80 locaties in de stad.

De FlexBieb is natuurlijk de ideale locatie om mee te doen!

Quizmaster is Mats Hopstaken. Mats vervulde die rol ook jarenlang - met veel gevoel voor humor - voor de pubquizzen van café Dok48, die mede dankzij hem ontzettend leuk waren. Ook presenteerde hij diverse pubquizzen op andere locaties.

>>> MAAK EEN TEAM VAN 4 PERSONEN EN MELD JE SNEL AAN VIA IJBURG@FLEXBIEB.NL <<<

Let op: er kunnen maximaal 15 teams meedoen, op = op!


Heeft jouw team gewonnen? Per locatie mag de winnaar meedoen aan de finale, de Grote Amsterdam Quiz van Ons Amsterdam, op 29 oktober in de Nieuwe Kerk. Hier zijn mooie prijzen te winnen, die zullen worden uitgereikt door burgemeester Halsema, én natuurlijk verdien je ook eeuwige roem als Amsterdam-kenner van het jaar!

De Amsterdamse Pubquiz wordt mogelijk gemaakt door:
amsterdam&partners, Ons Amsterdam, AT5, gemeente Amsterdam, Amsterdam 750, Stadsarchief, OBA en alle deelnemende locaties.

Wil je eens in de paar maanden per mail op de hoogte worden gebracht van onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@flexbieb.nl met alleen in het onderwerpvak 'nieuwsbrief'.

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
aanmelden vooraf per team is verplicht, ijburg@flexbieb.nl
Deel dit: