Activiteit

Theaterklas 3 voor kinderen van 10-12 jaar

woensdag 19 januari 2022 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Start en proefles: Woensdag 19 januari 16:00- 18:00

In Theaterklas 3 worden de leerlingen getransformeerd tot echte acteurs en theatermakers. Je gaat op ontdekkingsreis langs je eigen fantasieën, verhalen en ideeën en leert hoe je deze tot leven kunt brengen op het toneel. De vakdocenten geven je de middelen die je nodig hebt om dit te bereiken, waardoor presentaties en voorstellingen altijd beginnen vanuit de leerlingen!
Van september tot december werken we aan de vaardigheden van het toneelspelen. Je leert te transformeren, timen, hoe je kunt abstraheren, het ontwikkelen van scènes in verschillende speelstijlen en hoe je werkt en maakt vanuit improvisatie. Al deze skills doen tevens een beroep op je creativiteit en probleemoplossend vermogen.
Van januari tot juni duik je als een echte acteur teksten in en leer je te onthouden hoe en wanneer je het podium markeert tijdens een scène (mise-en-scène). Met deze vaardigheden zetten we samen een spetterende voorstelling neer in het theater.

Leerlingen kunnen de theaterklas twee achtereenvolgende jaren volgen. Je wordt naar leeftijd en ervaring ingedeeld. Ieder schooljaar wordt er een andere leerlijn/lesaanbod behandeld.

Locatie
CVT IJburg
Kosten toelichting
gratis proefles, aanmelden via de website
Leeftijd
Vanaf 10 t/m 12 jaar
Deel dit: