Activiteit

🌸🍀🌾 Lenteverkoop bio planten 🌼🌱🌷🌱☀

elke Zaterdag   |   12:00 - 17:00 uur   |   CoCasa-hub

Het tuinseizoen begint en bij CoCasa kun je nu voor bloeiers, eetbare planten, diverse kruiden en kamerplanten terecht. Allemaal gezond gevoede, veelal volledig biologisch gekweekte planten!

Vanaf 3 april is CoCasa de komende tijd iedere zaterdagmiddag open van 12-17 uur en daarnaast op afspraak (of klop aan als de deur op een kier staat). 

Voor de deur in de Lumierestraat wordt een mooie collectie uitgestald die je kunt komen kopen en ook op de website kun je zien wat er zoal te krijgen is aan eetbare en bloeiende buitenplanten en kamerplanten. Zowel voor zonnige- als schaduwplekken, eetbaar en voor de sier,  binnen en buiten, er is voor elk wat wils. Er zijn o.a. diverse kruiden en bessen, jonge vijgjes, bessen, Begonia Bertinii bollen, Calla's, Meisjesogen, Lindheimer Prachtkaars, Hemelsleutel, Aardpeer, Kattenstaart, Guldenroede en zelfgekweekte Cherimoya; een vaste plant die na enkele jaren heerlijke zoete vruchten geeft. Er is ook een selectie aan zelfgekweekte biologische kamerplanten, zoals de Angel Wing, de Siernetel, Reumaplant, Chinese Evergreen, Aloë Vera, Monstera Deliciosa en de Paarse Hartplant. 

Omdat de ruimte beperkt is bij CoCasa, zullen sommige planten ook tijdelijk op andere plekken geplant worden (in bakken bij de Tennisbaan), of op verzoek besteld worden. Als je vooraf je wensen mailt naar info@cocasa.com, wordt het voor je klaargezet. 

Kom langs om je tuin, balkon, dakterras, geveltuintje en boomperkjes op te fleuren!

Waar: CoCasa, Lumierestraat 63 Amsterdam
Wanneer: op zaterdagen vanaf 3 april van 12.00 - 7.00 uur en op afspraak. 

PS: er wordt gewerkt aan de webshop dus houd de website in de gaten!

Kosten
Gratis
Gestart op
za 3 april 2021
Beëindigd
za 19 juni 2021
E-mailadres
info@cocasa.com