Project

Oldtimers

Geplaatst op 21 november 2016, 15:26 uur

RIGHTABOUTNOW INC. gaat een nieuwe theatervoorstelling maken en daarvoor zijn wij opzoek naar senioren (60+) die mee willen spelen in de voorstelling. De geïnteresseerden worden getraind en begeleid door een professioneel coaching team. Heb je talent en motivatie, meld je dan aan. Ervaring is niet vereist.

Samen met professionele acteurs wordt er vanaf februari 2017 gerepeteerd aan de voorstelling, waarna de première in maart 2017 plaat zal vinden. Deze voorstelling gaat vervolgens op diverse locaties op IJburg spelen en daarna op tournee door heel Nederland.

Zou u willen mee doen aan de theatervoorstelling Oldtimers en op het podium willen staan? 

Meld u dan aan voor de audities die op zondag 27 en maandag 28 november. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar lindsey@rightaboutnowinc.com of door telefonisch contact met ons op te nemen op telefoonnummer: 020- 8208025. U bent ook altijd op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur welkom op ons hoofdkantoor aan de Ben van Meerendonkstraat 57.

 

RIGHTABOUTNOW INC. : Wij zijn producenten en bedenkers van theater, cultureel maatschappelijke projecten en festivals die de dynamiek, de cultuur en de diversiteit van de grote stad vieren. Via onze projecten willen wij aanjagers zijn voor vernieuwing en actuele thema’s, om daarmee het culturele landschap in Nederland te verrijken en het publiek via kunst en dialoog een breder perspectief te bieden op wat er leeft in de samenleving.

Doelgroep
Senioren
Lopend
Deel dit: